• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 5 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető októberi tervező naptár 2022

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Már meg is érkezett az október! Mozgalmas lesz ez a hónap is, készülődhetünk izgalmas kampányokkal, és időzíthetünk sok-sok bejegyzést. A tervezésben nagy segítség egy letölthető októberi naptár, amit kinyomtathatsz, vagy akár elektronikusan is jegyzetelhetsz bele.

Az októberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Ez egy régebbi bejegyzés. Az aktuális, friss letölthető naptárt a következő módon éred el:

Most letöltheted az októberi tervező naptárt!

októberi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Ami azt illeti, én úgy érzem, hogy nagyon gyorsan elszaladt a szeptember. Persze mindig így vagyok ezzel… Annyi teendő van az ősz első hónapjában! Október során pedig már gyűlnek a feladatok: az ügyes vállalkozók már a karácsonyi kampányt tervezik. Persze lehet, hogy most ébredsz rá, hogy még gyorsan valami villámakciót kellene készíteni Black Friday-re. Figyelj oda, mert ahhoz, hogy mindent szépen felépíts, már lassan kifutsz a határidőkből!

Októberben lesz egy „ledolgozós” szombatunk, és a hónap vége már a Mindenszentek ünnepkörhöz kapcsolódik. Igaz, a gyerekek számára rövidebb lesz a szünet, de azért pár nap így is adódik majd a pihenésre vagy a megemlékezésre.

Te figyelembe veszed ezeket a napokat egy-egy kampány készítésekor?

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

Ami az októberi naptárt illeti, maradok stílusban a múlt hónapban megkezdett vonalnál. Ez a „boho” stílus színeiben szerintem nagyon passzol az őszi hónapokhoz, ugyanakkor kellemesen lágy és picit mókás. Észreveheted, hogy a múlt hónapban megkezdett témákra hogyan rímelnek a mostani tervező formái. Most se zsúfoltam teli a formákkal a lapot, így jut hely a saját firkáidnak, rajzaidnak. Mert mindig arra biztatlak, hogy bátran vidd tovább az ötleteket, bővítsd, szabd a saját ízlésedre ezeket a naptár-oldalakat.
Nyomtasd ki a havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig az október havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a tervező. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?