Jelenleg ezt böngészi  Letölthető éves tervező

Segítség a blogoláshoz, honlapkészítéshez.

Vállalkozóként folyton azon töprengsz, hogyan tervezz előre?

Nehéz átlátnod, hogy melyik kampány után mi következik?

Vagy egyszerűen csak szeretnéd végre rendezni a feladataid?

Most letölthetsz egy egész évre szóló tervező öröknaptárt!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A minap egy vállalkozói csoportban nekem szegezték a kérdést, hogy miként tervezek. Az igazság az, hogy élethelyzettől függően sok-sok eszközt használok. Szeretem az online lehetőségeket. Jók azok az applikációk, amiket több eszközön is elérek, hiszen nem mindig van nálam a laptopom.

Azonban egyre jobban megfigyeltem magamon, hogy amit le is írok, az valahogy másként rögzül. Van, hogy nem is nézek rá a leírt terveimre, de az agyam egy zugában mégis elraktározódik az információ. Így fordulhat elő, hogy a papírra vetett ötleteken akkor is dolgozom, ha nem nézem át minden nap a listáim.

Mellesleg… hasznos rendszeresen átnézni a listákat. Sőt, a komoly célokat naponta, reggel felolvasni… de ez egy másik téma.

Tehát a nagyobb ívű terveket mindig papíron tervezem. Webdesignerként pedig nem mindegy a számomra, hogy milyen papírra. Igaz, jól működik egy sima, kockás lap is. De mennyivel élvezetesebb egy színes, esztétikus, vonzó felületre írni! Nem is beszélve arról, hogy használhatok jó sok színes ceruzát, tűfilcet, amikor kitöltöm.

Így született meg az éves tervező.

Ez egy öröknaptár, azaz bármelyik évre szólóan kitölthető.

Szépen, hétről hétre be tudom írni a kampányaimat (színkódokkal – hát persze!), átlátom, hogy mikor mire kell nagyobb energiát fordítani. Így amikor a heti terveimhez érek, pontosan tudom, hogy mik lesznek az apró feladatok, amiket el kell végezni.

éves tervező
Így néz ki használat közben

A fenti képen éppen egy #nofilter életképet láthatsz. Igen, így néz ki, ahogy tervezek. A kész pdf fájlt A5-ös méretben nyomtattam ki, és így ragasztottam be a KarlaLina 14 hónapos tervező naptáram megfelelő részébe. És működik!

Ezért szeretném megosztani veled is. Most letöltheted az éves tervezőt.

Mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd az alábbi űrlapot, és már hozzá is juthatsz.

Sőt, ha megadod az email címed, akkor – terveim szerint – a mindig aktuális havi tervezőt is el fogod érni a letöltési felületen. (A jelszót majd havonta küldöm el, emailben.) Ezen kívül ha valami akció elérhető az oldalamon, vagy érdekes cikkek jelentek meg, akkor arról is küldök egy-egy értesítést, de ne aggódj, (sajnos) nem vagyok az a típus, aki teleszórja az email ládád naponta, hetente. Ezen kívül bármikor leiratkozhatsz a levelekről, a naptár a letöltés után már akkor is a tiéd lesz!

Szóval, az éves tervező letöltéséért most kérlek, add meg ezt a pár adatot, aztán töltsd le és használd örömmel!Ha már tag vagy az oldalamon (előfizetőként vagy ügyfélként), akkor csak lépj be, frissítsd a cikket, és már látni is fogod a letöltési információkat.

(Ingyenes- és előfizetői tagsággal is letölthető tartalom.)
– Van kérdésed a tagsági formákkal kapcsolatban? Keress nyugodtan! –

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?