• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 8 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető szeptemberi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

A szeptemberi tervező naptár igazi rajzos, kiszínezős. A nyárnak vége, indul az ősz, és bár még meleg van, azért már egyre rövidebbek a nappalok. Mindenki hazatér a nyaralásból, a vállalkozók számára is meglódulhat végre az értékesítés.

A szeptemberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a szeptemberi tervező naptárt!

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Szeptember a harmadik negyedév utolsó hónapja, tehát itt az alkalom, hogy áttekintsd a terveid, átgondold, hogy mit érhetsz el még az év végéig. Sokan ilyenkor vágnak új dologba, van, akinek a szeptember olyan, mint a január. Használd ki ezt a lendületet, fogj valami újba te is! Itt az ideje a karácsonyi kampányok tervezésének, a Black Friday kampányokat pedig már most is szépen időzítheted a szeptemberi naptár segítségével. Ha pedig a jövő éved terveznéd már meg, akkor töltsd le az éves tervezőt.

Szeptember az iskolakezdés időszaka, ezt könnyen kihasználhatod a kommunikációdban még akkor is, ha személy szerint téged nem érint ez.

Gyűjtöttem még néhány vicces, vagy érdekes dátumot, ezeket felhasználhatod posztok készítése során, vagy egy-egy akciót is tervezhetsz. Illeszd be őket a szeptemberi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Szeptember 5. – a jótékonyság világnapja – Teréz anya halálának évfordulóján tartják a Jótékonyság Nemzetközi Napját. Célja, hogy felhívják a figyelmet az őszinte, ellenszolgáltatás nélküli segítségnyújtásra. (Közösségi médiában használható nemzetközi hashtagek: #DayofCharity #InternationalDayofCharity )

Szeptember 15. – a mozdonyvezetők napja – Jöhet minden, ami mozdony, vonat, akár játék, akár valóság! No és persze ilyenkor lehet beindítani igazán a mozdonyokat, gőzt neki, és hajrá!

Szeptember 21. – a magyar dráma napja – 1883. szeptember 21.-én tartották Madách Imre Az Ember tragédiája című művének ősbemutatóját. Ha nincs más kapcsolódásod az ünnephez, akár egy rövid idézetet is kereshetsz a műből, ami passzol a témádhoz.

Szeptember 22. – hobbitok napja – Mászkálj mezítláb (és posztolj erről), egyél végig hét teljes étkezést egy nap, vagy csak használj hobbitos mémeket a kommunikációdban. (Hastag: #HobbitDay)

Szeptember 30. – a népmese napja – Rengeteg üzenet található a népmesékben, keress egyet, és készíts belőle posztot!

Szeptember 30. – a helyi önkormányzatok napja – nem tudom, idén mit tervez egy-egy önkormányzat. Mindenesetre ne erre a napra, vagy az ezt megelőző péntekre tervezd a fontos hivatali ügyeid elintézését, mert előfordulhat, hogy nem lesz aznap ügyfélfogadás.

Ennyi ötlet remélem, elég lesz ahhoz, hogy feldobja a szeptemberi kommunikációd. Kérlek, írd meg, melyik neves napot fogod felhasználni akár kampányban, akár a bejegyzéseidnél!

Tervezd lendületesen, új erővel a szeptember hónapot!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A szeptemberi tervező naptár elkészültekor egyértelmű volt a téma. Az iskolakezdés bizony mindenkit érint, még akkor is, ha nincs gyermeked. Ilyenkor lehet jól bevásárolni irodaszerekből is, és a kreatív alkotáshoz szükséges eszközöknek is szélesebb választéka vár mindenkit a boltokban. Ezek közül került jónéhány a szeptemberi naptárra, és persze megjelnik az oldalamra jellemző színvilág is. De nem vittem túlzásba a színezést, sőt! Ezt most bőven rád hagyom! Színezd tovább, dísztsd és szépítsd magad a szeptemberi tervező naptárt! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2023 szeptemberi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a szeptember havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 szeptemberi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?