• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 5 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető novemberi tervező naptár 2022

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Idén talán kedves lesz a november, és sok-sok szabadtéri játékra enged lehetőséget. A Mindenszentek – Halloween ünnepkör után már mindenki a karácsonyra készül. A teendők beosztásában, a programok időzítésében segítségedre lesz a havi tervező naptár, akár a vállalkozásodban akár a magánéletedben használod.

A novemberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a novemberi tervező naptárt!

tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Október megint dolgosan telt, alig kapkodtam a fejem, annyi munka volt. Persze ilyenkor be-beeshet egy kis nátha, felső légúti megbetegedés is. A legjobb ellenszer a friss levegő, menjetek a szabadba, játsszatok, amíg csak lehet! Persze a szabadúszó vállalkozó gyakran ott is tervez, ír, dolgozik. (Jaj, hányszor írtam poszt-tervet a játszótéren!) Azért figyelj oda, adj esélyt a pihenésre magadnak.

Idén Black Friday novmeber 25.-ére esik. (Ez egyben Katalin névnap is.) Remélem, már kész vagy a kampányaiddal, és alig várod, hogy növelhesd a bevételed! Vagy idén inkább vásárolni tervezel ezen a napon? Egyáltalán, Black Friday vajon csak egy nap, vagy inkább már egy-egy hét?

Milyen kampányokat tevezel az év végére?

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A novemberi tervező naptár is illeszkedik a korábbi őszi hónapokban mutatotthoz. Most egy picit absztraktabb, mert az ehavi témát (ÉG), roppant nehéz konkrétan megfogalmazni. És persze azért is, mert egyszerűen így tetszett. Remélem, neked is könnyen használható lesz. Ugye látod, hogy ott van nagyon enyhén egy kis ezo-spiri utalás a natárban? Csak éppen finoman, kedvesen. De tudod, ez az a tervező naptár, amit érdemes a saját ötleteiddel kibővíteni. Nyugodtan rajzolj hozzá, színezz alá a formáknak, használd ki a kreativitásod!
Nyomtasd ki a havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a november havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a tervező. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?