• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 5 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető júliusi tervező naptár 2022

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

A nyár közepén a legtöbb ember pihen, utazik. Vállalkozóként ilyenkor is keresed az új élményeket? Ha éppen feltöltődsz, az teljesen rendben van, hiszen attól pörög jól a motor, ha kap elég üzemanyagot.

A júliusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a júliusi tervező naptárt!

augusztusi tervező naptár vállalkozóknak letölthető

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Júliusban nehéz kampányolni, mert az ügyfelek jó része éppen feltöltődik. Használd ki te is ezt az időt! Töltsd fel a kreatív raktáraid! (Vallom, hogy a vállalkokozás jó része bizony nagyon sok kreatív energiát igényel.) Most, júliusban kicsit kiléphetsz te is a megszokott keretek közül, és az íróasztalt lecserélheted más, inspiráló helyszínekre. Tervezni, áttervezni kitűnően lehet bárhol a világon: egy kéktetős görög faluban, balatoni fagyizóban, vagy ügyfelekkel sütizve egy kávézóban.
Te kivel fogsz találkozni mostanában?

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A nyári hónapokra a nyomtatóbarát formát választottam a tervezés során. Ezek a minták egy vonallal megrajzolt formák. Nyugodtan nyomtathatod fekete-fehérben a július havi tervező naptárt, hogy aztán szabadon kiszínezd. Festhetsz, firkálhatsz, alkothatsz benne. Próbáld ki, játssz vele!
Nyomtasd ki a havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a július havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

Múlt hónap óta változás!

Eddig a havi tervezőt ingyenes tagsággal tudtátok elérni. Mostantól ez egy picit másként lesz, emailben küldöm el a nyomtatásához szükséges információkat. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a tervező. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?