• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 5 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető augusztusi tervező naptár 2022

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Elérkezett a nyár utolsó hónapja. Megerősítjük az alapjainkat, hogy egy erős várból lássunk neki az őszi munkának. Vállalkozóként már a nagy kampányok előkészítésébe is belekezdhetsz, hiszen a jó év lezárásához az előrelátó munka vezet.

Az augusztusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Ez egy régebbi bejegyzés. Az aktuális, friss letölthető naptárt a következő módon éred el:

Most letöltheted az augusztusi tervező naptárt!

augusztusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Volt már néhány posztom arról a közösségi médiában, hogy hogyan készíts elő egy jó kis kampányt. Arról is beszéltem, hogy bizony a Black Friday ajánlatok tervezését nem november közepén kell elkezdeni. Tudom, olyan furcsa, hogy miközben mindenki javában pancsol, te már őszi akciókon járatod az agyad. De tudod mit? Az igazán profik már a karácsonyi kampányt készítik elő!
Igyál egy frissítő kávét, és csapj bele te is a lecsóba!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A nyári hónapokra a nyomtatóbarát formát választottam a tervezés során. Ezek a minták egy vonallal megrajzolt formák. Nyugodtan nyomtathatod fekete-fehérben a július havi tervező naptárt, hogy aztán szabadon kiszínezd. A croissant lehet csokis, lekváros, vagy teljeskiőrlésű – amilyenre színezed! A kávé helyett rajzolhatsz teát, és töprenghetsz azon, kivel osztod meg. Fess, alkoss, játssz vele!
Nyomtasd ki a havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig az augusztus havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

Június óta változás!

Eddig a havi tervezőt ingyenes tagsággal tudtátok elérni. Mostantól ez egy picit másként lesz, emailben küldöm el a nyomtatásához szükséges információkat. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a tervező. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?