• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 5 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető júniusi tervező naptár 2022

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Elérkezett a június, a nyár első hónapja. Minden változik, nyílik és érlelődik körülöttünk. Vállalkozóként is kihasználhatod ezt a lendületet, készülj fel, hogy igazán bőséges legyen a nyarad!

A júniusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Ez egy régebbi bejegyzés. Az aktuális, friss letölthető naptárt a következő módon éred el:

Most letöltheted a júniusi tervező naptárt!

júniusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Bizsergető ez a június, nyílnak a virágok, illatok és madárfütty zsong körülöttünk. Már egyre melegebbek a nappalok, jól esik egy limonádé, vagy este egy hűtött pohárban felszolgált frissítő. Ez a társasági élet ideje, amikor a teraszokon bátran lehet együtt tölteni minőségi időt. Vagy elvonulhatsz a zöldbe, a természetbe, és élvezheted a feléd áradó energiát.
Te kivel innál meg egy jó kis limonádét?

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

A nyári hónapokra a nyomtatóbarát formát választottam a tervezés során. Ezek a minták egy vonallal megrajzolt formák. Nyugodtan nyomtathatod fekete-fehérben a június havi naptárt, hogy aztán szabadon kiszínezd. Nem, nem kell olyan részletesen, mint egy divatos színezőt, az is jól mutat, ha a formák mögé elhelyezel egy-egy pacát. Próbáld ki, játssz vele!
Nyomtasd ki a havi tervezőt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a június havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

Érkezik egy új változás is!

Eddig a havi tervezőt ingyenes tagsággal tudtátok elérni. Mostantól ez egy picit másként lesz, emailben küldöm el a nyomtatásához szükséges információkat. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a tervező. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?