• Post category:Blog
  • Reading time:8 mins read
You are currently viewing Letölthető januári tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Az új év kezdetével központi téma a célok kijelölése. A januári tervező naptár az első hónap időbeosztását segít megtervezni, hogy a vállalkozásod megfelelően indítsd el ebben az évben is. Ne feledkezz meg az egész éves célokról. De ha azokat tisztáztad, akkor itt az ideje lebontani mindent apró kis célokra, és azokhoz időpontot rendelni. Ne halogass, amit lehet, tegyél meg már januárban, hogy robbanékony éved legyen 2023-ban.

A januári időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Ez egy régebbi bejegyzés. Az aktuális, friss letölthető naptárt a következő módon éred el:

Most letöltheted a januári tervező naptárt!

2023 januári tervező naptár

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Amikor készítettem ezt a januári tervező naptárt, még javában a karácsonyi hajtás közepén voltunk. Remélem, sikerült a vállalkozásodban jövedelmezővé fordítani az év végét, és jó sok ügyfélnek, vásárlónak tudtál segíteni. Itt az ideje, hogy összefoglald, hogyan zajlott az előző év, mik azok a sikerek, amiket elértél, és min változtatnál.

Ugyanakkor ez az az időszak, amikor egy picit érdemes megállni, és nem csak a vállalkozásra gondolni. Vajon jutott elég időd a családra? Tudsz pihenni? Ugye nem hajtasz egy újabb kiégési hullám felé? Adj magadnak időt, néha adj jogot arra is, hogy semmit se csinálj. Csak úgy, létezz. Ez nem kidobott, vagy üresen töltött idő, mert amikor te magad feltöltődsz, akkor az majd sokszorosan megtérül a vállalkozásodban. Akkor fogsz tudni új projekteket kitalálni, ha te magad rendben vagy. Akkor fogsz tudni örömmel terméket készíteni, ha te magad rendben vagy. Akkor fogsz tudni sok ügyfelet kiszolgálni, ha te magad rendben vagy.

Ha pedig sok a feladat, gondolkozz el azon, hogy hogyan tudod automatizálni az időbeosztásod, vagy éppen kiszervezni a feladataid. Ha a honlapoddal kapcsolatban van elakadásod, vagy a webes eszközeidben van szükséged segítségre, keress engem bátran!

WEBSHOP KÉSZÍTÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

Az elmúlt két évben a januári naptár mindig valamilyen szinten a minimalizmus jegyében született. Nem is csoda, annyira kemény évek voltak ezek. A koronavírus hatása minden évben azt súgta, hogy teljesen újra kell kezdeni mindent, az elengedés vezet az új utak megtalálásához. Idén valamivel korábban terveztem meg a januári tervező naptárt, mint korábban, és bizony a karácsonyi hangulat kicsit át is szivárgott ebbe a naptárba. De valahogy nem bánom! Legyen ez az év a csillogásé! Kívánom, hogy – mértékkel, ésszel és másokra tekintettel, de – ebben az évben a növekedés és a ragyogás legyen a fő irány. Ráfér már a világra.

A 2023 januári tervező naptár megint vonalas formákkal érkezik, szóval ha van kedved, színezz bele bátran! Jelenítsd meg az egyéniséged, firkálj, egészítsd ki a hópihéket és a zúzmarát! Nyomtathatod színesben, hogy a kék és az arany elhozza a csillagokat a mindennapjaidba. Vagy kipróbálhatod, milyen fekete-fehérben a nyomtatás, és akkor olyan színeket adsz a formáknak, amik számodra a legkedvesebbek.

Nyomtasd ki a január havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Január nem csak a havi tevezés időszaka. Ilyenkor hosszabb távon is tervezünk, áttekintjük az éves terveket. Ehhez nagyon nagy segítség az éves tervező. Ez persze évek óta elérhető az oldalamon, de lehet, hogy te még csak most találkozol vele először. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Érdemes ilyenkor átnézni azt is, hogy mikor lesznek ünnepnapok, munkaszünetek. A havi naptárakban mindig jelölöm ezeket, de az éves öröknaptárban neked kell majd erre ügyelni. Idén nem lesznek „ledolgozós” szombatok, viszont lesz két ünnep is, ami hét közepére esik (március 15. és november 1.). Lesznek hosszú hétvégéink, mivel több ünnep esik hétfőre vagy péntekre. A húsvét és a karácsony négynaposra nyúlik majd, és ezen kívül is lesz majd négy háromnapos hétvége. Remélem, ez sok jó alkalmat teremt arra, hogy pihenj, és tudod majd ideálisan időzíteni az értékesítési kampányaidat is mindezek mellett.

Ami pedig a 2023 január havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a januári tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?