• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 7 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető februári tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

A január megint gyorsan elröppent. Bár február rövid hónap, de már adódik alkalom nagy kampány bevezetésére: itt a Bálint-nap! (Vagy Valentin-nap, ha úgy jobban tetszik.) Ha ügyes vagy, túlvagy már az éved értékelésén, és újult erővel, letisztult célokkal várod a következő hónapot, amiben a februári tervező naptár is segítségedre lesz.

A februári időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a februári tervező naptárt!

2023 februári tervező naptár

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

A februári tervező naptár készítése, tervezése egy számomra zajos időszakban történt. Gondolom, te is éppen hogy túlvagy az előző éved értékelésén. Persze az is lehet, hogy későbbre csúszik ez majd, hiszen a pénzügyi év még nem biztos, hogy lezárult a vállalkozásodban. Mindenesetre érdemes ilyenkor egy rövid időre megállni, áttekinteni, hogy mely projektek, vállalások, célok szolgálták a vállalkozásunk érdekét. Ha ezzel megvagy, akkor végig gondolhatod, mi az, amit ebben az évben, 2023-ban szeretnél tovább vinni, vagy éppen elindítani az útján. Írd fel, vagy jegyezd fel magadnak, hogy hogy állsz most ezen az úton. És utána tűzz ki célokat, rendelj hozzájuk mutatókat.

De azt hiszem, erről cikkek, videók és workshopok tucatja szól mostanában.

Te hogy állsz most a tervezéssel? Készen vagy már, vagy csak nagy vonalakban látod magad előtt a jövendőt? (Ezt kérdeztem itt is, ha van kedved, válaszolj emojival.)

Február a farsang és a Bálint-nap ideje! Számtalan alkalom adódik arra, hogy megindíts egy jó kis kampányt, vagy felfrissítsd a weboldalad, közösségi média oldalaid kinézetét. (Egyébként itt, ezen az oldalon is találsz egy jó kis Valentin-napi marketing-készletet vállalkozóknak.) Lehet színeket vállalni, harsányan szeretni, vagy éppen hangosan ünnepelni, elijeszteni a téli mumusokat, és örülni annak, hogy már egyre kevesebbszer kell villanyt gyújtani este, és hamarosan nem kell minden nap a fűtéssel bajlódni.

Ne habozz, hanem tervezz, és növeld a bevételeid!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

Ezt a februári naptárt kétszer terveztem. Először játékos, vonalas formákkal indítottam. De az az igazság, hogy egy picit túltoltam a szívecskés, Valentin-napos vonalat. Azt hiszem, azért történt ez meg, mert már vágyom a fényre, vágyom a mulatságra.

Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy folyamatosan virágokat, növényeket, cirádás vonalakat nézegetek. Hallgattam a sugallatra, és végül lecseréltem a játékos-szíves kinézetet erre a vintage, finom formákat hozó, de mégis romantikus tervre. Remélem, tetszeni fog így is a 2023 februári tervező naptár!

A szokásosan praktikus fekete háttér mellett megjelent egy új szín, ez pedig az év színe – legalábbis a Pantone szerint. Igen, lehetne erről egy külön bejegyzést is írni, hogy hogyan és miként használható ez a magenta árnyalat. Én még ismerkedek vele, játszom, próbálom itt-ott felhasználni. Volt már, ahol túl hivalkodó volt, de azt hiszem, ezzel a finom, vonalas megjelenítéssel egészen elfogadható lett.

És persze használd ki, hogy a 2023 februári tervező naptár vonalas megjelenítésű. Akár egy ceruzával is színezheted, de el tudok képzelni csodás vízfestékes színeket is a formák kiegészítéseként. Lehet akár fekete-fehérben is nyomtatni, úgy is nagyon csinos lesz. A legfontosabb, hogy nyugodtan vidd bele az egyéniséged a naptárba, szabd a magad formájára a tervezőt!

Nyomtasd ki a február havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha még nem végeztél az éves tervek elkészítésével, akkor segítségedre lesz az éves tervező. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a 2023 február havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 februári tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?