• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 9 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető májusi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

A májusi tervező naptár a virágzás, a bővülés jegyében született. Az év elején elvetett magok mostanra már szárba szökkennek, és szépen virágot bont körülöttünk minden. Így jönnek lassan az eredmények a vállalkozásodban is, és fordulhat virágzóvá ez az éved.

A májusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a májusi tervező naptárt!

májusi tervező naptár

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Május már az év ötödik hónapja. Lezártuk az első negyedévet, itt az ideje módosítani a terveken, ha szükséges, vagy éppen megerősíteni a jól választott stratégiánkat. A nap már meleg süt, de még nincs hőség, a fák harsány zöld lombozata vidáman hirdeti a növekedést. Lehet, hogy már a nyarat is tervezed, de még egy picit lépjünk vissza, és nézzük meg, milyen lehetőségeket kínál a számunkra ez a hónap. A dátumokra most is segít figyelni a májusi tervező naptár. Ha pedig az egész éved terveznéd újra, akkor töltsd le az éves tervezőt.

Május elseje egyből munkaszüneti nap. (Érdekes, nem? Mivel ünnepeljük a munkát? Egy munkaszünettel! #csakviccelek ). Május végén pedig már Pünkösdöt ünnepeljük. Tehát erre a hónapra két hosszú hétvége is esik. Ezt mindenképpen vedd figyelembe, amikor a kampányaid tervezed!

Több, adózás szempontjából fontos dátum is erre a hónapra esik, ezeket is érdemes feljegyezni a májusi tervező naptárba. A szokásos havi teendőkön túl e hónap végére kell elkészíteni – akiknek szükséges – a társasági adó bevallást és a mérleget. (Részletesebb informácókat itt találsz az adózási dátumokról – de mindig kérdezd meg a könyvelődet is!)

Május 22.-ig lehet nyilatkozni a személyi jövedelemadó (SzJA) 2 x 1%-ának a felajánlásáról is. Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hogy te is rendelkezz erről. Ha pedig olyan szervezet vagy, aki jogosult erre a felajánlásra, akkor már biztos, hogy gőzerővel kampányolsz.

Május 31.-ig lehet a korábban a SZÉP kártyára utalt összegeket felhasználni, így – ha nálad is beválthatók ezek – érdemes felhívnod erre a vásárlóid, vendégeid figyelmét. Nekik is jobb, ha a teljes összeget elkölthetik, és neked is jól jön egy kis extra forgalom erre a hónapra.

Gyűjtöttem még néhány vicces, vagy érdekes dátumot, ezeket felhasználhatod posztok készítése során, vagy egy-egy akciót is tervezhetsz. Illeszd be őket a májusi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Május 3. – Írj egy értékelést! nap – A pandémia sok-sok vállalkozást taszított kilátástalan helyzetbe. Hogy ismét beinduljon a nemzetközi turizmus, a Tripadvisor oldal először 2022-ben hirdette meg ezt a napot. Segíts te is egy-egy vállalkozásnak, partnerednek azzal, hogy írsz róla egy értékelést – akár közösségi oldalakon, akár emailben. Használhatod ezt az alkalmat arra is, hogy te kérj ajánlásokat a honlapodra. Ebben segít az az ebook, amit bármikor letölthetsz az oldalamon, csak kattints: „Hogyan kérj véleményeket a honlapodra? Ebook 4 azonnal alkalmazható email sablonnal”

Május 4. – Star Wars nap – Itt az alkalom, hogy egy vicces posztot készíts. Ne felejtsd el az ikonikus „May the 4th be with you” mondatot! (Angolul tehát május negyedike kiejtve ugyanúgy hangzik, mint: „Az erő…” amit persze így folytatunk: „… legyen veled!”)

Május 7. – Anyák napja – Ez az a dátum, amit nagyon sokan ünnepelnek. Használd ki, hirdess egy jó kis kampányt, amivel te is segíted az anyukákat!

Május 10. – Madarak és fák napja – kiváló alkalom, hogy felhívd a figyelmet a környezetvédelemre, vagy mesélj a vállalkozásod felelősségteljes hozzáállásáról. Természetesen ízlésesen vicces madaras, állatos posztok is beleférnek!

Május 17. – Irodaszerek világnapja – egy nap, amikor a májusi tervező naptárad is előveheted. Vagy készíthetsz posztot, kampányt, bármit, amit a kézzel történő íráshoz tudsz kapcsolni.

Több erős hölgyet is megemlíthetsz akár a posztjaidban májusban, hiszen kapásból három királynőt is találtam, akit érint májusi dátum: Anjou Mária (Luxemburgi Zsigmond felesége, „fiúsíttatott” magyar királynő és társuralkodó) 1395. május 17.-én halt meg, míg Mária Terézia (másik királynőnk) 1717. május 13.-án született. Május 24.-én pedig Viktória brit királynő születését ünneplik. És ha már a brit királyi ház: május 6.-án lesz III. Károly koronázása.

Mozgalmas lesz ez a május, igaz? Te melyik témáról fogsz bejegyzést készíteni?

Lendületesen, bőségesen tervezd meg ezt a hónapot!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A májusi naptár készítésekor ez a lendület vezényelt engem is. Nőnek a kis palánták, lehet zöldebbé varázsolni a környezeted. Akár egy balkonon, akár az ablakban, akár nagy kertben dolgozol, érdemes táplálni, vetni, ültetni. Ezt a kellemes, kuckózós hangulatot idézi meg a tervező naptár. Ha gondolod, rajzolj mellé nyugodtan te is néhány virágot, egészítsd ki színekkel a májusi tervező naptárt! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2023 májusi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a május havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 májusi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?