You are currently viewing Mailerlite – a feliratkozóid

Segítség a hírlevélküldéshez, honlapkészítéshez.

Már megnéztük azt, hogy kisvállalkozóként milyen egyszerűen kezelheted a megrendeléseid egy űrlap segítségével. Azonban nem elég a megrendeléshez szükséges adatokat elkérned a leendő vásárlódtól. Tudnod kell azt is, hogy hol nézheted meg ezeket az adatokat.

A korábbiakban a MailerLite adatbekérőjét mutattattam be. Ha még nem ismered, akkor nézd meg a linkre kattintva ezt a nagyszerű hírlevélküldő-rendszert.
Kattints ide: MailerLite

Az elkészített adatlapokat tehát elhelyezheted a honlapodon könnyedén. Ezek után az űrlappal tudod bekérni a megrendelők adatait. Az előre beállított hírlevél-sorozat pedig végzi a dolgát, elküldi a fizetési információkat, egyszerűen segít a megrendelés lebonyolításában.

De mi történik akkor, ha beérkezik a bankodba a befizetés? Honnan fogod látni a számlához szükséges adatokat? Hová kell eljuttatni a megrendelt terméket?

Természetesen a megoldás az, hogy a feliratkozók adatait megnézed a MailerLite rendszerében.

WEBSHOP KÉSZÍTÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

Előforult már veled, hogy egy hírlevél-olvasód közvetlenül neked írt e-mailt, amiben azt kérte, hogy ne küldj neki több e-mailt? Velem ritkán esik meg, hiszen minden e-mail alján ott van a leiratkozási link. Tényleg, egy kattintással bárki leiratkozhat. Azonban mindig akad egy-egy személy, aki nem találja meg ezt a gombot, vagy valami más okból e-mailben közli, hogy már nem szeretne több hírlevelet kapni. Természetesen a GDPR alapján nem csak a törlésükre, hanem minden adatuk teljes elfelejtésére is joguk van a magánszemélyeknek. Erre több megoldást is kínál a MailerLite.

Érdekes eset az is, amikor valaki nem egy feliratkoztató űrlapon keresztül adja meg az adatait. Megmutatom, hogyan tudsz „kézzel” hozzáadni új feliratkozókat a listáidhoz, vagy hogy hol tudod őket akár egy Excel (vagy csv) fájlból beilleszteni a rendszerbe.

Még valamiről érdemes tudnod: a MailerLite, mint minden hírlevél-küldő rendszer, tartalmaz alapértelmezett mezőket. Ezek közül választhatsz, ha egy űrlapot állítasz össze. Könnyedén, egy-egy kattintással. Azonban van olyan eset, hogy ezek a mezők nem bizonyulnak elegendőnek. Ilyenkor szükséges lehet plusz adatok bekérése. Hogy hogyan adhatsz hozzá ilyen adatbekérő mezőket az űrlapokhoz?

Ebben a videóban ezt is bemutatom.

(Védett tartalom, olvasásához regisztráció és előfizetés szükséges!)

Ha szeretnéd, hogy a beállításokat én végezzem el, integráljam az oldaladra a levelező-rendszert, kérlek, írj a kreativ kukac talentummobile.hu címre.

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?