• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 7 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető áprilisi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Az áprilisi tervező naptár az ünnepeket, a tavasz ragyogását és a második negyedév tervezését segíti a vállalkozók számára. Mert nem csak Húsvét lesz ebben a hónapban, hanem az első üzleti negyedév lezárása, értékelése is most történhet meg. A levegő vibrál, használd ki te is a lendületet, íveljen felfelé a vállalkozásod!

Az áprilisi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted az áprilisi tervező naptárt!

Ez egy régebbi bejegyzés. Az aktuális, friss letölthető naptárt a következő módon éred el:

letölthető 2023 áprilisi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Itt az év negyedik hónapja! Túlvagyunk egy óra-átállításon – állítólag az utolsón. Előttünk áll a Húsvét, a nárciszok és tulipánok virágzása, és a hónap végén már készülünk a munka ünnepére is. Fontos, hogy jól oszd be az idődet, tervezz a tavaszi szünetekkel, szabadságokkal, pihenős vagy hajtós időszakokkal. A dátumokra most is segít figyelni az áprilisi tervező naptár.

Április eljén érkezik a Húsvét, s addig még kitart a böjti időszak is. Ezt vedd figyelembe, ha kampányt tervezel: sokan már előre vásárolnak az ünnepekre, de van, aki éppen azért fogja vissza a fogyasztását, hogy többet tudjon költeni majd a tavaszi szünetre eső napokon. A te ügyfeleid hogyan viselkednek? Inkább az ünnepek előtt költenek jellemzően, vagy inkább akkor esik vissza a forgalmad?

Rögtön a szünet után következik április 11., ami a magyar költészet napja. Ha van könyved, vagy akár ebookod, ez most egy jó alkalom, hogy felhívd rá a figyelmet. Jó program szokott lenni az is, amikor kávézók ezen a napon egy versért cserébe ingyenes kávét adnak. Ha te magad nem is mész el kávézni, hasonló akciót kitalálhatsz az ügyfeleidnek, vendégeidnek.

Itt az ideje egy picit hátralépni, átnézni, hogy alakult az eddigi három hónapod. Ha voltak céljaid januárban, akkor most újra átnézheted őket: vajon hogy állsz a valóra váltásukkal? Átlépünk a második negyedévbe (Q2 – ahogy a szakirodalom mondja angolul), még van három negyedéved, hogy elérd az éves céljaid. Az áprilisi tervező naptárral könnyebb lesz ez is: tervezz be egy olyan napot, amit az értékelésre, a jövő tervezésére szánsz! Az is lehet, hogy újra rajzolod az éves terveid. Hiszen ezért hívjuk ezeket „tervnek” és nem „parancsnak”, mert mindig lehet rajtuk változtatni! Ha ebben kell segítség, akár az éves tervezőt is kinyomtathatod újra.

Jókedvvel, reménnyel tervezd meg ezt a hónapot!

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

Az áprilisi naptár készítésekor éppen a szeszélyes tavaszi időjárást figyeltem meg: egyik nap még meleg volt, másnap már szeles, hideg idő köszöntött ránk. Azt hiszem, ez nem is csoda tavasszal, és jó eséllyel kitart áprilisban a bolondos időjárás. Remélem, lesz csapadék is, mert a növekvő virágoknak, medvehagymának, gombának és mindenféle földi jónak az is kell. Az emberek számára borongós hangulatú eső örömet hoz a növényeknek.

A tervező naptárban ezúttal sok rajzocska jelenik meg. A fekete-fehér – remélem – nem elszomorít, hanem inkább felébreszti a benned szunnyadó kreatív erőket. Színez ki bátran a kis figurákat. Erre jó akár egy színes ceruza, de bátran használhatsz akvarellt vagy egy-egy pöttnyi erősen vizes festéket is. A célom az, hogy mindenhol, ahol használják a nyomtatott naptárt, mindenki az egyéniségére tudja szabni azt. Legyen teljesen a tiéd az áprilisi tervező naptár!

Remélem, tetszeni fog a 2023 áprilisi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki az április havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 áprilisi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?