• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 4 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető augusztusi tervező naptár 2021

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Eljön tehát az augusztus, mindjárt itt az ősz. Ha azt hiszed, hogy még az uborkaszezon tombol, akkor máris lemaradtál. Használd ki, hogy a konkurenciád még pihen, és építsd fel már most az őszi kampányaidat! Persze egy kis lazítás, játékosság még belefér a napokba.

Az augusztusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Az aktuális naptárt keresd a friss bejegyzések között, a főoldalon!

Most letöltheted az augusztusi tervező naptárt!

augusztusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Augusztusban már rövidülnek a nappalok, de csodás fényekkel kényeztet a naplemente. Ez a forró éjszakák időszaka, amikor lehet csodálni a hullócsillagokat, és tervezni a jövőt. Van még idő a játékra, a víz csobbanásra csalogat, a szellő titkokat susog. Ha pihentél a nyáron, akkor mostanra energiákkal telítődsz, és a kreativitásodnak is teret adhatsz. Ha még nem volt időd a lazításra, akkor itt az idő. Ezek az utolsó napjai a nyárnak, amikor mindent betölt egy kellemes „carpe diem” hangulat.

Folytatom a tervezőben a júniusban megkezdett rajzos formát. Egy játék-hajó, hullámzó medence-part, hatalmas napernyő színesíti a naptárt. Ha van kedved, tovább rajzolhatod: vajon ki mászik ki a létrán a habok közül? Nyomtasd ki a tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig az augusztus havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

(Ingyenes- és előfizetői tagsággal is letölthető tartalom.)
– Van kérdésed a tagsági formákkal kapcsolatban? Keress nyugodtan! –

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?