• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 5 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető szeptemberi tervező naptár 2021

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Szeptember egyfajta kezdet, új lendület, az új tanulnivalók ideje. Kínálj az ügyfeleidnek, vevőidnek valami frisset ebben a hónapban! Jó alkalom ez arra is, hogy te magad elsajátíts valamilyen új tudásanyagot. Ebben segít a tervező naptár, amiben kényelmesen feljegyezheted a tennivalókat, terveket, kampányokat, programokat.

Az aktuális naptárt keresd a friss bejegyzések között, a főoldalon!

Talán már tavaly is leírtam, hogy a szeptember sokak számára a „kis január”. Rengetegen változtatnak ilyenkor a korábbi szokásaikon. Sokan kezdenek új tanulmányokba, hiszen hagyományosan ez az új kurzusok indulásának ideje. A gyermekes szülők pedig egy más időrendbe, feszesebb ritmusba váltanak – vagy éppen ilyenkor szabadul fel idejük.

Mi igaz ezek közül a te vevőidre vagy ügyfeleidre? Miben tudsz nekik segíteni ebben az időszakban?

A szeptemberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a szeptemberi tervező naptárt!

ingyen letölthető szeptemberi tervező naptár

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Szeptemberben már hűvösebbek az esték, de nappal még mindig simogató tud lenni a napsugár. Gyönyörű virágok nyílnak, és bőséges asztalt varázsol elénk a természet: érik az alma, körte, szőlő. Ha szerencsés vagy, még tudsz a szabadban dolgozni, vagy legalább hétvégére elszökni a zöldbe egy kis feltöltődésre.
Az este pedig a kuckózásé. Ilyenkor jön el az az idő, amikor egy barátságos lámpa fényénél tervezheted a jövőt, vagy olvashatsz egy inspiráló könyvet.

A havi tervező naptár most egy picit más stílust követ, mint a múlt hónapban. Vízfesték-hatású lett, hogy tükrözze az indián-nyár szelíd fényeit. Témájában pedig visszaköszön a tanulás, a tervezés, és az ősz szép színei. Nyomtasd ki a tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a szeptember havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

(Ingyenes- és előfizetői tagsággal is letölthető tartalom.)
– Van kérdésed a tagsági formákkal kapcsolatban? Keress nyugodtan! –

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?