• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 6 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető áprilisi tervező naptár 2024

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Itt az áprilisi naptár! Ez az a hónap, ahol a hagyományoknak is teret engedünk, amikor a családok találkoznak. A vállalkozásod megerősödik, kiteljesedik az első negyedév lezárása után.

Az áprilisi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted az áprilisi tervező naptárt!

áprilisi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Április az év negyedik hónapja. Idén egy hosszú hétvége esik erre a hónapra, s az is mindjárt a hónap elején van. Húsvét hétfő ugyanis ebben az évben egybeesik a bolondok napjával, azaz április elsejével. Ez még munkaszüneti nap, és ez után már ünnepnap nem lesz a hónapban.

Megtervezted már a 2024-es éved? Esetleg újraterveznél mindent, kihasználva a tavasz frissességét? Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

Ebben a hónapban is egy külön bejegyzésben fogom megosztani a marketinges dátumokat, mert azt vettem észre, hogy elsikkad az a sok érték, amit hónapról hónapra összegyűjtöttem. Keresd tehát az áprilisi marketing tervező dátumokat a honlapon! Ha megvannak, illeszd be őket az áprilisi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Tervezd jó kedvvel, új erővel az április hónapot!

(A letöltéshez görgess tovább!)

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A áprilisi tervező naptár elkészítésekor a hagyományok ihlettek meg. Ezért engedtem teret a népviseletekre emlékeztető virágoknak. A két peckes nyúl pedig a mézeskalácsokat idézi. A tulipán, a tojások még teret kapnak a hónap elején, de utána a szeszélyes, áprilisi időjárás uralkodik. A játékos pöttyök vonalát, a nyuszik mintáját nyugodtan vidd tovább, rajzolj hozzá akár színes, akár fekete-fehér ceruzával. Most is, mint mindig, arra bíztatlak, hogy szabd a saját ízlésedre az áprilisi tervező naptárt!

Töltsd meg a naptárt az eseményeken kívül sok-sok rajzzal. Használj bátran színeket a dátumok, események beírásánál! Gondold tovább, színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2024 áprilisi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki az április havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2024 áprilisi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?