Jelenleg ezt böngészi  Valentin napi marketing készlet vállalkozóknak

Ingyen letölthető Facebook oldal borító, Facebook csoportkép borító és nyomtatható ajándék-kártya

Hamarosan itt van Valentin-nap. Vagy inkább Bálint-napot mondjak? Tudjuk, hogy ennek az egyszerű ünnepnek a (szó szerinti) felvirágoztatásában nagy szerepe volt a virágárusoknak. Van, aki szereti, van, aki nem bírja. Azonban ha vállalkozó vagy, félre kell tenned a személyes érzéseidet. Miért ne használd ki ezt a jól ismert dátumot arra, hogy egy picit felrázd a vevőidet?

A Valentin napi akciók bemutatásához nyújtok segítséget.

Készítettem három grafikát, amivel feldobhatod a Bálint-nap környéki kommunikációdat.

Figyelem! A letöltéshez regisztráció szükséges! A belépés után fogod elérni a nagy méretű, jó minőségű fájlokat. Itt, a bejegyzésben olyan kiterjesztésben szerepelnek, amit nem fogsz tudni szépen használni.

Mi szerepel a Bálint-napi marketing csomagban?

Facebook oldal borítókép

marketing készlet vállalkozóknak letölthető Facebook csoport borító

A fájl mérete megfelel a legújabb Facebook méreteknek. (Remélem, még egy darabig jó is lesz. A Facebook ugyanis mostanában nagyon sok változtatást vezet be, amik érintik a megjelenést is.) Jelenleg ez a grafika szépen jelenik meg, ha „céges” Facebook oldal borítóképként töltöd fel.

Facebook csoport borítókép

Ez nagyon nehéz terep. Teljesen másként jelennek meg ugyanis a részletek, ha valaki asztali gépen, laptopon nézi a Facebookot, és teljesen más lesz az eredmény, ha telefonon böngészik. Ezen belül is változó a megjelenített nézet, ha a mobilos böngésző oldalt használják (ami így kezdődik: m.facebook.com), és más, ha applikációból nyitják meg a közösségi oldalt. Ráadásul a telefonok mérete is befolyásolja a megjelenített képet. Úgy készítetem el ezt a grafikát, hogy a lényeges információ minden nézetben megjelenjen.

nyomtatható köszönő kártyaTermék mellé csomagolható köszönő kártyák

Webshopod van? Adj mindig többet a vevőidnek! Csomagold a termékek mellé ezt a kártyát, amivel megköszönöd a vásárlást. Tipp profiknak: ajánlj fel kupon-kedvezményt a következő vásárláshoz.

 

Hogyan szabd a vállalkozói marketing megjelenést segítő fájlokat a magad formájára?

Természetesen a köszönő kártyák elsősorban termékkel rendelkező vállalkozóknak segítenek. Ha még csak gondolkozol a webáruház elindításán, kattints, és nézd meg az aktuális kedvezményes ajánlatomat:

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

A Facebook képeket png formátumban kapod meg. Szerkesztheted őket bármilyen hagyományos képszerkesztővel (pl.: Paint), vagy akár online képszerkesztővel is (pl.: Canva). Válassz egy dekoratív betűtípust (vagy használd az arculatodban megszabott egyedi betűtípusod), és helyezz el egy üzenetet a képen. Ha van logód, azt is megjelenítheted. Arra kell figyelni, hogy lehetőség szerint a kép közepén, a hatszögben üresen hagyott felületre írj. Nem csak azért, mert ott néz ki jól, hanem azért is, mert az a biztos zóna, amit szinte minden megjelenítésben látni is fog a vásárló.
Ha megvagy az átalakítással, már töltheted is fel a Facebookra a mentett képet.

A köszönő kártyákat pdf formátumban kapod meg, ezért könnyedén nyomtathatod. Egy A4-es lapra nyomtatva nyolc darab kártyát kapsz. Egy tipp: válassz jó minőségű, erősebb papírt. A kártyákat szétvághatod, és akár személyes üzenetet is írhatsz minden darabra. Másik megoldás, ha a szabadon hagyott részre rápecsételed a saját logódat. De használhatod úgy is, hogy az egyik oldalra egy kupon-kódot pecsételsz, vagy írsz rá, amiben szereplő kedvezményt a következő vásárláskor érvényesíthet a vevőd.

Használd kreatívan az anyagokat!

Most letöltheted a Valentin-napi marketing készletet!

Valentin-napi marketing készlet vállalkozóknak letölthető

Figyelem! A letöltéshez regisztráció szükséges! A belépés után fogod elérni a nagy méretű, jó minőségű fájlokat.

(Ingyenes- és előfizetői tagsággal is letölthető tartalom.)
– Van kérdésed a tagsági formákkal kapcsolatban? Keress nyugodtan! –

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?