• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 5 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető szeptemberi tervező naptár
Őszi hangulatú szeptemberi tervező naptár

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Itt van az új hónap a nyakunkon. Te olyan kisvállalkozó vagy, aki az egész éves terveit lebontja havi, heti ütemtervre?

Vagy csak a család időbeosztását szeretnéd nyomon követni?

Esetleg megint tanulsz valamit, és az óráid egyeztetnéd össze a többi programoddal?

Vagy csak imádod a színes, nyomtatható cuccokat a naptáradba?

Az aktuális naptárt keresd a friss bejegyzések között, a főoldalon!

Most letöltheted a szeptemberi tervező naptárt!

A helyzet az, hogy ahogy egyre több projekten dolgozom, egyre jobban kell figyelnem arra, hogy egészségesen ütemezzem a munkát. Tudod, mindig fontos, hogy felmérd és tudd, mennyi idő kell arra, hogy egy-egy munkafolyamatot végigvigyél.

Például ha coach vagy, akkor elég, ha egyszerűen elmész egy tanácsadásra? Vagy szükséged van előzetes felkészülésre? Lehet, hogy utánkövetést is alkalmazol az ügyfélnél? Vajon melyik napokra tudod beütemezni a felkészülést? És pontosan hány nap múlva hívod fel megint a partnered?

Ha terméket gyártasz, figyeled a szeonalitást? Teszem azt, ha egy textiltáska elkészítése egy nap, de tudod, hogy ősszel és karácsony előtt többet vásárolnak a vevők, akkor a nyári vagy a késő őszi időszakban már előre tudsz a gyártással foglalkozni.

Nem beszélve a kisvállalkozást leginkább támogató eszközről, a blogolásról! Ha előre megtervezed a kampányaid, akkor mindig fogod tudni, hogy ezeket hogyan egészítse ki a tartalmad. Csak éppen az éves tervet le kell bontani, hétről hétre, napról napra, hogy mikor jelenik meg cikk, mikor posztolsz a közösségi médiába, és mikor küldesz hírlevelet. Ebben borzasztó nagy segítség a tervező naptár, ahol szépen összehozhatod, mikor hová esik a fókusz.

tervező naptár szeptember
Őszi hangulatú szeptemberi tervező naptár

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Szeptember az ősz első hónapja. Már hullik a gesztenye, de még napközben meleg van. Az iskolások megállnak hazaúton egy-egy gombóc fagyira. És sok-sok virág pontosan az ősszel még lelkesen zümmögő méhekre számít. Ezért a szeptember még nem az elmúlás, a pihenés, vagy a sötét éjszakák ideje. Szeptember az arany naplementék, az lombok között átszűrődő fény csillogása, a virágok és a gyümölcsök özöne. Szeptember egy érett nő, aki tudja már, hogy mit szeretne, és képes felvállalni némi kockázatot, hogy meg is szerezze azt.

Színeiben, hangulatában ezt tükrözi az ehavi naptár.

Használjátok örömmel!
(Ingyenes- és előfizetői tagsággal is letölthető tartalom.)

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?