• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 11 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető októberi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Az októberi tervező naptár csak arra vár, hogy kitöltsd! Játékos, tökös, őszi hangulat vár rád. Az október a vállalkozások számára az igazi akciók időszaka. Remélem, már te is tervezed az év végét!

Az októberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted az októberi tervező naptárt!

2023 októberi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Októberben kezdődik a negyedik negyedév. Itt az ideje végképp élesíteni az év végi akciókat, egy picit rákapcsolni, hogy elérd minden kitűzött célodat ebben az évben. Rengeteg lehetőség van az extra programokra, a különleges kedvezményekre, vagy éppen a télre való felkészülésre. Te persze ne kuckózz be, hanem indulj neki, és használd ki a legjobb őszi hangulatot. Ha kampányt tervezel, figyelj oda, hogy az ünnepek miatt egy hosszú hétvége is lesz ebben a hónapban, majd a hónap végén az iskolai szünet is megkezdődik. Ha pedig a jövő éved terveznéd már meg, akkor töltsd le az éves tervezőt.

Te hogy állsz Mindenszentek ünnepével? Vagy inkább Halloweent kellett volna, hogy írjak?

Ami engem illet, nem nagyon vagyok oda ezért a furcsa ünnepért, hiszen megvannak a saját jeles napjaink az őszi időszakban. De legyünk őszinték: mint vállalkozó, nem biztos, hogy megteheted azt, hogy kihúzod magad abból az őrületből, ami egyébként is ömlik ilyenkor a potenciális vásárlóidra. Persze, az is lehet, hogy éppen te leszel az ellenpont, ahol megtalálják a hálóvin-mentes nyugalmat az ügyfelek.

Melyik utat választod?

Bárhogy is döntesz, kommunikáld bátran a véleményed.

Október a szüret ideje is, tehát akár a borról, akár a gyümölcsszüretről, akár az ezekhez kapcsolódó mulatságokról is bátran beszélhetsz, felhasználhatod a képeket, gyönyörű rőt színeket a kommunikációdban.

Gyűjtöttem még néhány vicces, vagy érdekes dátumot, ezeket felhasználhatod posztok készítése során, vagy egy-egy akciót is tervezhetsz. Illeszd be őket az októberi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Október 1. – az idősek világnapja – Ha vannak idősebb követőid, biztosan meghálálják, ha egy picit rájuk figyelsz a kommunikációban. De a fiatalabbak figyelmét is felhívhatod arra, hogy ezen a napon feltétlenül öleljék meg szüleiket, nagyszüleiket.

Október 4. – az állatok világnapja – Felhívhatod a figyelmet a körülöttünk lévő élőlényekre. És persze jöhet sok-sok állatos poszt.

Október 6. – az aradi vértanúk emléknapja, nemzeti gyásznap – Bár nem nemzeti ünnep, de megemlékezünk az 1849-es eseményekről.

Október 13. – Nemzetközi „Öltözz ki” nap – Néha egy film is elég ahhoz, hogy ünnepeljünk. Ez az ünnep az „Így jártam anyátokkal” című sorozat Barney figurájának nyomán született meg, s nem kell mást tenni, mint öltönyben vagy kosztümben menni bárhová ezen a napon. (Közösségi médiában használható angol nyelvű hashtagek: #suitup #suitupday #InternationalSuitUpDay)

Október 18. – a magyar festészet napja – Teljes programsorozat kötődik ehhez az alkalomhoz. Profik készíthetnek klasszikus festményekből virális mémeket.

Október 22. – a CAPS LOCK napja – a legjobb, ha ezen a napon NEM használsz csupa nagybetűt. Viszont készíthetsz mémeket a naphoz kapcsolódóan.

Október 23. – az 1956-os forradalom és szabadsárharc kezdete, és a Magyar Köztársaság kikiáltásának napja – figyelj oda, munkaszüneti nap, és így hosszú hétvége is egyben.

Október 24. – november 11. – origami világnapok – ebben a két hétben hajtogathatsz bátran, vagy készíthetsz posztokat az origamihoz kapcsolódóan.

Október 28. – a Rubik-kocka szabadalmaztatásának napja – Mindenki szereti a bűvös kockát! Remélem, te is…

Október 29. – őszi óraátállítás – van, aki szereti, van, aki gyűlöli, de nincs mit tenni, idén is megtörténik: átállítjuk az órákat hajnali 3:00-kor 2:00-ra. Azaz, tovább lehet aludni ezen az estén – vagy tovább lehet bulizni egy órával. Az iskolások persze szerencsések, mert az őszi szünet is elkezdődik, így az alvást kimaxolhatják.

Október 31. – a reformáció emléknapja – számos program kapcsolódik ehhez az emléknaphoz is országszerte. Ha azt hiszed, hogy ez csak egyszerű ünnep, jó, ha észben tartod, hogy a Playmobil figurák közül a Luther Mártont ábrázoló az, amely minden idők leggyorsabban értékesített terméke lett. Az apró figurából 3 nap alatt eladták a teljes készletet 2017-ben.

Ugyanez a nap Halloween ünnepe is, tehát erre a hétre bőven akad téma a tarsolyodban.

Ennyi ötlet remélem, elég lesz ahhoz, hogy feldobja az októberi kommunikációd. Kérlek, írd meg, melyik neves napot fogod felhasználni akár kampányban, akár a bejegyzéseidnél!

Tervezd lendületesen, új erővel az október hónapot!

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

Az októberi tervező naptár elkészültekor azért gondolkotam a témán. Végül akkor adtam be a derekam, amikor a sokadik sütőtökös tejeskávés poszt jött szembe velem a közösségi oldalakon. Mert azért a finom tejeskávét én is szeretem. És akkor már nem bánom azt a néhány sütőtököt és pókhálót se.

Most is biztatlak arra, hogy folytasd az irka-firkát. Töltsd meg az októberi tervező naptárt az eseményeken kívül sok-sok rajzzal. Vagy legalább színezd ki az egyes részleteket a magad ízlése szerint. Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2023 október tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki az október havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 októberi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?