• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 11 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető novemberi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

A novemberi tervező naptár már itt van, és ki is töltheted! Kuckózós, tervezős, őszi hangulat vár rád. A november a vállalkozások számára az év végi hajrá, és az akciók időszaka. Remélem, már te is tervezed a jövő éved!

A novemberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a novemberi tervező naptárt!

2023 novemberi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

November az év tizenegyedik hónapja. Már érződik a karácsonyi hajrá, a boltokban kint vannak a szaloncukrok, de közben még számos ünnep és esemény vár ránk az év vége előtt. Sok lehetőséget adnak ezek az események, hemzsegnek a kedvezmények és a tél is kopogtat már az ajtón. Azt hiszem, ez minden vállalkozó számára izgalmas időszak, mert hidd el, még sokat lehet tenni azért, hogy egy szép évet zárj. Ha kampányt tervezel, akkor a hónap elején figyelj, mert bár csak egy ünnepnap jár, valójában sokan fognak kivenni plusz napokat, hogy így az egy szabad napból ötöt varázsoljanak. Az iskolai őszi szünet is ennek a hónapnak az elejére esik. Biztos, hogy Mindenszentekkor sokan látogatják meg a vidéki rokonokat, vagy éppen a távoli helyeken található családi sírokat.

Novemberben mindenképpen el kell már kezdened a jövő éved tervezését. Hidd el, januárban már késő lesz! Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

A hónap elején ott a Mindenszentek (vagy Halloween) ünnepe, de erről az előző hónapnál már írtam. Ezt a hónapot szintén egy amerikai eredetű őrület fogja kitölteni, és ez nem más, mint a Black Friday.

Persze az is igaz, hogyha feketeöves vállalkozó vagy, akkor a Black Friday kampányod már augusztusban elkészítetted, és most már a karácsonyi kampányaid finomítod. Azért ne ess kétségbe akkor se, ha még nem tartasz itt, mert sose késő megmozgatni a követőid, ügyfeleid, vásárlóid.

Ha pedig semmi kedved a BF őrülethez kapcsolódni, akkor se ess kétségbe, mert mutatok mindjárt jó néhány témát, amihez könnyedén kapcsolódhatsz.

Nem csak napokhoz, hanem hónapokhoz is kapcsolódnak kampányok. Ahogy október a női témákat érintette, és ahogy a mellrák elleni küzdelemre hívott, úgy november a férfiak hónapja. Ebben a hónapban a bajusz növesztésével hívják fel a résztvevők a figyelmet a férfiak egészségügyi problémáira. Igazán jó törekvés, érdemes támogatni! (Hashtagek: #movember #NoShaveNovember )

Nézzük a többi vicces, vagy érdekes dátumot, amit felhasználhatsz posztok készítése során, vagy egy-egy akciót is tervezhetsz a segítségükkel. Illeszd be őket a novemberi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Október 24. – november 11. – origami világnapok – ebben a két hétben hajtogathatsz bátran, vagy készíthetsz posztokat az origamihoz kapcsolódóan.

November 1. – Mindenszentek ünnepe – Ahogy fentebb is említettem, figyelj arra, hogy ez munkaszüneti nap. Várhatóan a körülötte lévő napokon is sokan lesznek szabadságon.

November 3. – a magyar tudomány ünnepe – Hivatalosan az MTA szervez programokat erre a napra, de idén – a Nobel-díjak kiosztásának fényében – azt hiszem, nem kell különösebben indokolni, hogy miért ünnepeljük a magyar ötleteket, innovatív nézőpontokat.

November 11. – Márton nap – Libasült, lúdláb torta, libamájas, libás leves, libatöpörtyű… Ha nem szeretsz enni, akkor is van számos okod megünnepelni az ősz végét! És számos jó kis posztot lehet gyártani erre a napra.

November 13. – a kedvesség világnapja – Ha segítő szakmában dolgozol, mindenképpen hívd fel a figyelmet te is arra, hogy mennyit javít mindenki életén egy csöppnyi kedvesség. (Hashtag: #WorldKindnessDay )

November 14. – a diabétesz világnapja. A cukorbetegeken kívül is érintett lehet bárki, hiszen az egészséges életmód mindenkinek fontos. (Nemzetközi hashtag: #WorldDiabetesDay)

November 17. – Budapest születésnapja – Teljes programsorozat kötődik ehhez az alkalomhoz, csatlakozz te is!

November 19. – a vállalkozónők világnapja – A női közösségekben hatalmas erő rejlik! Ugyanakkor a vállalkozók gyakran a legmagányosabbak. A vállalkozónők világnapja egy nagyszerű alkalom arra, hogy csatlakozz egy-egy szervezethez, akik kiemelten támogatják a vállalkozónőket. (Hashtagek: #Choosewomen #WomensEntrepreneurshipDay #vállalkozónők )

November 25. – Black Friday – Vásárolj, vagy gyűjts vásárlókat – ahogy tetszik!

November 26. – Kisvállalkozások napja. Nos, amíg a Black Friday hagyományosan a nagyáruházak és multik terepe, rögtön másnap a kisvállalkozásokat állíthatjuk a fókuszba. Ezen a napon vásárolj a környezetedben lévő kicsi, családi vállalkozásoktól! Ha te magad is ilyen vagy, akkor hívd fel a figyelmet arra, hogy mennyire fontos elemei a gazdaságnak ezek a vállalkozások. Hirdethetsz akciót akár a Fekete Péntek körüli őrület ellenpontozásaként. (Hashtagek: #SmallBusinessSaturday , #kisvállalkozás #kkv )

November 27. – Cyber Monday – A Fekete Pénteket követő első hétfő, amikor hagyományosan a számítógépes cuccokat árazzák le. Ha valamilyen programra előfizetésed van, vagy szeretnél szoftvereket vásárolni, akkor érdemes vállalkozóként figyelni, mert lehet, hogy jó kis akciókat csíphetsz el ilyenkor.

Azt hiszem, bőségesen jut alkalom arra, hogy feldobd a novemberi kommunikációd. Kérlek, írd meg, melyik neves napot fogod felhasználni akár kampányban, akár a bejegyzéseidnél!

Tervezd lendületesen, új erővel a november hónapot!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A novemberi tervező naptár elkészítésekor már az őszre gondoltam. Kevés jobb dolog adódik egy hűvös, nyirkos időszakban, mint bekuckózni a szobába, meggyújtani egy illatos gyertyát, és egy forró ital mellett olvasgatni egy könyvet. Akaszd a szögre a táskád, pihentesd a kalapod, és polcold fel a lábad egy kényelmes puffra! Közben persze gondold végig a terveidet, vagy nézd végig, mennyi mindent tettél már idén azért, hogy haladj előre.

Most is biztatlak arra, hogy egészítsd ki a mintát! Töltsd meg a novemberi tervező naptárt az eseményeken kívül sok-sok rajzzal. Vagy legalább színezd ki az egyes részleteket a magad ízlése szerint. Te kit ültetnél le erre a kényelmes fotelre? Magadat? Vagy egy rég nem látott ismerősöd? Gondold tovább, színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2023 november tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a november havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 novemberi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?