• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 6 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető márciusi tervező naptár 2024

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Itt a márciusi tervező naptár! Érkezik a tavasz, jönnek a színek, lerúgjuk a fáradtságot, és frissen indulunk tovább. Virágba borul a világ, ideje, hogy a vállalkozásod is új lendületet kapjon!

A márciusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a márciusi tervező naptárt!

márciusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Március az év harmadik hónapja. Ebben az évben két hosszú hétvége is van a hónapban, hiszen nemzeti ünnepünk péntekre esik. Emellett a húsvéti ünnepkör is a tavasz első hónapjára esik, s így Nagypéntek miatt az utolsó márciusi hét is rövidebb lesz a munkanapok szempontjából.

Megtervezted már a 2024-es éved? Esetleg újraterveznél mindent, kihasználva a tavasz frissességét? Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

Ebben a hónapban a marketinges dátumokat egy külön bejegyzésben fogom megosztani, mert azt vettem észre, hogy elsikkad az a sok érték, amit hónapról hónapra összegyűjtöttem. Keressétek tehát a márciusi marketing tervező dátumokat a honlapon! Ha megvannak, illeszd be őket a márciusi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Tervezd lendületesen, új erővel a március hónapot!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A márciusi tervező naptár elkészítésekor már nagyon vártam az igazi tavaszt. Bár az elmúlt évek tapasztalata alapján még előfordulhat, hogy „visszarúg” egyet a tél, s a hűvös szelek még okozhatnak fejfájást, de azért annyi biztos, hogy a hónap végére már feltartóztathatatlanul megérkezik a jó idő. Ezért bohókás stílusú virágokat választottam a tavaszias hangulatú naptárlap elkészítésekor. Ha letöltöd, akkor látni fogod, hogy a rajzos rész egyik fele színes, a másik pedig fekete-fehér. Ez nem véletlen, hiszen most is, mint mindig, arra bíztatlak, hogy szabd a saját ízlésedre a márciusi tervező naptárt!

Töltsd meg a naptárt az eseményeken kívül sok-sok rajzzal. Színezd ki a fekete-fehér, vonalrajzos részt a kedvenc virágod színeivel! Vajon a cica egyedül van jelen, vagy valakire vár? Talán éppen rád, hogy veled együtt pihenjen, vagy játsszon. Gondold tovább, színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2024 márciusi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a március havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2024 márciusi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?