• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 6 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető márciusi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

A márciusi tervező naptár az első tavaszi hónap időbeosztását segít megtervezni, hogy a vállalkozásod felfele íveljen ebben az évszakban is. Érezd a tavasz frissességét, szerezz lendületet, nyílj ki és legyen aktív ez a hónap 2023-ban!

A márciusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a márciusi tervező naptárt!

letölthető 2023 márciusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Eltelt az év első két hónapja, és indul az új hónap. Március végére elmondhatjuk, hogy túlvagyunk az első negyedéven. Milyen gyakran szoktad átnézni a terveidet? Most még van egy hónapod, hogy felpörgesd ezt a negyedévet, és elmondhasd, hogy erősen indult 2023. Beütemezhetsz néhány villám-kampányt, vagy akár egy gyors eladási akciót. A dátumokra most is segít figyelni a márciusi tervező naptár.

Ebben a hónapban látszólag nincs hosszú hétvége. A nemzeti ünnep, március 15.-e viszont pont hét közepére, szerdára esik. Valami azt súgja, hogy sokan fogják ott kivenni a plusz két napot, és így akár egy ötnapos tavaszi pihenést iktatnak be a hosszú tél után. Az iskolákban már nincs egységes dátum erre, de sok helyütt tartanak síszünetet, ez is márciusra esik többnyire. Így tehát ha kampányt, eladási akciót tervezel, vedd figyelembe, hogy lesznek időszakok, amikor a szabadság miatt kevesebb embert fogsz elérni. Okosan, figyelve a dátumokra azért így is lehet jó eredményeket elérni.

Frissen, üdén és lendülettel tervezd meg ezt a hónapot!

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

A márciusi naptár gyorsan készült, mert amikor terveztem, még zajlott a Honlap gyorsító kihívás. Nagyon szerettem volna, ha a tavaszt idézi már meg színeiben a márciusi tervező naptár, ezért kerültek be a zöld levelek. Már várom, hogy igazán kitavaszodjon!

A nemzeti ünnepre utal a piros és a zöld – a fehér papíron.

Mindennek ad keretet a vízfesték hatás. Ha kinyomtatod ezt a tervezőt, akkor valóban festett hatást kelt. Egészítsd ki te magad is, rajzolj bele, vagy használj akár kihúzót, ecsetet, színeket, hogy teljesen az egyéniségedre szabd.

Stílusában így visszanyúltam ahhoz, ahogy még régen az éves tervező készült, ahhoz passzolnak a színek és a formák. Nézd meg azt is. Tudom, ilyenkor már nem szokás az éves tervekhez nyomtatni naptárat, de lehet, hogy éppen erre van szükséged.

Remélem, tetszeni fog a 2023 márciusi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a március havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 márciusi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?