• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 6 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető májusi tervező naptár 2024

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Megérkezett a májusi naptár! A virágok, a napsütés, az ünnepek ideje ez a hónap. A vállalkozásodban is itt az ideje a növekedésnek és a kiteljesedésnek!

A májusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a májusi tervező naptárt!

májusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Május az év ötödik hónapja. Bővelkedünk ünnepekben ebben a hónapban! Mindjárt az első nap munkaszüneti nap, majd érkezik az anyák napja, és végül Pünkösd ünnepe. És bár valójában csak Pünkösd hétfő ad ki egy hosszú hétvégét, azért gyanítom, hogy sokan kihasználják majd a hónap elejét is egy kisebb szünetre. Ebben a hónapban lesznek az érettségik, és több középiskolában a ballagás is, így a kamaszok időbeosztása biztos, hogy fejtetőre áll ezekben a napokban.

Megtervezted már a 2024-es éved? Esetleg újraterveznél mindent, kihasználva a tavasz frissességét? Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

Ebben a hónapban is egy külön bejegyzésben fogom megosztani a marketinges dátumokat, mert azt vettem észre, hogy elsikkad az a sok érték, amit hónapról hónapra összegyűjtöttem. Keresd tehát a májusi marketing tervező dátumokat a honlapon! Ha megvannak, illeszd be őket a májusi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Tervezd jó kedvvel, új erővel a május hónapot!

(A letöltéshez görgess tovább!)

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A májusi tervező naptár elkészítésekor már a tavasz vége, a virágok özöne hatott rám. Anyák napjára is sok-sok virágot szoktunk adni a szeretteinknek, és a ballagás is a hatalmas csokrok ideje. Ezek a hortenziák gyönyörű színekben tündökölnek, felidézik a nyárelő harsány, jókedvű hangulatát. Stílusban pedig a vízfestékes megoldást hozza ez a grafika, azaz olyan a kinézete, mintha valóban festett lenne. Most is, mint mindig, arra bíztatlak, hogy szabd a saját ízlésedre a májusi tervező naptárt!

Töltsd meg a naptárt akár rajzokkal, akár egy-egy festett pacával. Ehhez a stílushoz jól passzol, ha nagyon vizes ecsetedre egy nagyon pici színt felvíve egy-egy pacát ejtesz. Használj bátran színeket a dátumok, események beírásánál is! Gondold tovább, színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2024 májusi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a május havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2024 májusi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?