• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 7 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető júniusi tervező naptár 2024

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Letölthető a júniusi naptár! Játékosság, kellemes idő, sok-sok szabadban töltött pillanat és persze virágok töltik ki a hónapot. Teljesedjen ki a vállalkozásod is!

A júniusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a júniusi tervező naptárt!

júniusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Június az év hatodik hónapja. Ezúttal nem lesz hosszú hétvége, nem lesz „ledolgozós” nap, és egyéb extra esemény se a hónapban. Az új szabályozás szerint az iskolások is tovább járnak most az intézményekbe, a hivatalos iskolaszünet csak június 21. után jön el. Ez egyben a nyári napforduló időpontja is. Azaz egész eddig a napig egyre hosszabbak és hosszabbak lesznek a nappalok.

A hónap vége egyben az első félév (Q2) lezárása. Áttekintheted, hogy mit sikerült véghez vinned a vállalkozásod céljaiból, és mi az, ahol esetleg módosítanod kell ahhoz, hogy az éves terved valóra váltsd. Ne felejtsd el megünnepelni a sikereid, az elért haladást!

Megtervezted már a 2024-es éved? Esetleg újraterveznél mindent, fél év elteltével? Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

Ebben a hónapban is egy külön bejegyzésben fogom megosztani a marketinges dátumokat, mert azt vettem észre, hogy elsikkad az a sok érték, amit hónapról hónapra összegyűjtöttem. Keresd tehát a júniusi marketing tervező dátumokat a honlapon! Ha megvannak, illeszd be őket a júniusi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Tervezd meg lendületesen, bátran a június hónapot!

(A letöltéshez görgess tovább!)

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

A júniusi tervező naptár elkészítésekor a nyári hangulatot szerettem volna elhozni. Most már biztos, hogy szorgosan dolgoznak a méhecskék a repcemezőn, és a szabadban járva láthatod, ahogy virít a pipacs, a kamilla. A lepkék élvezik a napsütést, és ha szerencsés vagy a fülbevalód is csersznyéből lesz a hónapban. Ezúttal teljesen ceruzarajos a formátum, azaz színezhetsz bátran, kedved szerint a lapra. Most is, mint mindig, arra bíztatlak, hogy szabd a saját ízlésedre a júniusi tervező naptárt!

Töltsd meg a naptárt rajzokkal, színekkel. Igen, úgy döntöttem, hogy a méhkas nem sárga, hanem (HeKKWebesen) türkiz lesz, és a pillangó öltözik sárgába. Mert miért ne lehetne így? Szerinted milyen színű lehet egy lepke? És egy méhkas? Használj bátran színeket a dátumok, események beírásánál is! Gondold tovább, hova repülnek a pillék, milyenek a legszebb virágok! Színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok rá!

Remélem, tetszeni fog a 2024 júniusi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a június havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2024 júniusi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?