• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 7 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető júliusi tervező naptár 2024

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Megérkezett a júliusi naptár! Ez az a hónap, amit teljes egészében a nyár ural, akár vízparton, akár légkondis irodában ér téged utól ez az időszak. Forró ajánlatokkal várhatod az ügyfeleid a vállalkozásban is!

A júliusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a júliusi tervező naptárt!

júliusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Július az év hetedik hónapja, egyben a második félév is elindul. Egyre közelebb vagyunk karácsonyhoz! Akárcsak júniusban, most sincs ünnepnap, hosszú hétvége. Mégis számíthatsz arra, hogy megindulnak a nyári szabadságolások. Ha hivatalos intéznivalód, folyamatban lévő ügyed van, akkor lehet, hogy most többet kell várnod egy-egy eset megoldására. Nem tudom, van-e erre fizikai törvény, de évek óta azt figyelem meg, hogy a melegben minden lassabban mozog… Szerinted is?

Ahogy mondtam, ezzel a hónappal elindul a második félév és a harmadik negyedév (Q3) a vállalkozások életében. Még van idő egy jó tervvel, megfelelő módosítással az éves terveid valóra váltására. Amíg a többiek pihennek, te dolgozhatsz a részleteken, finomíthatsz a folyamataidon.

Megtervezted már a 2024-es éved? Esetleg újraterveznél mindent, fél év elteltével? Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

Ebben a hónapban is egy külön bejegyzésben fogom megosztani a marketinges dátumokat, mert azt vettem észre, hogy elsikkad az a sok érték, amit hónapról hónapra összegyűjtöttem. Keresd tehát a júliusi marketing tervező dátumokat a honlapon! Ha megvannak, illeszd be őket a júliusi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Tervezd meg jó kedvvel a július hónapot, töltsd meg a terveiddel a naptárad!

(A letöltéshez görgess tovább!)

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A júliusi tervező naptárban már az igazi nyár uralkodik. A melegben vágyunk a vízpartra, a lehűlésre. Sokan indulnak ilyenkor szabadságra, vagy legalább egy-egy hosszú hétvégére a vízpartra. Ilyenkor megengedek magamnak a naptár tervezésében is egy kis játékosságot. Ezek a rajzok mintha strandjátékok felületére kívánkoznának. Ez a kedves stílus neked is szabadságot ad, nyugodtan rajzolj te is hozzá a mintákhoz. Most is, mint mindig, arra bíztatlak, hogy szabd a saját ízlésedre a júliusi tervező naptárt!

Töltsd meg a naptárt rajzokkal, színekekkel. Vajon ki úszik még a hullámok között? Egylátalán, kék vagy zöld színűek ezek a hullámok? Milyen kincseket hordanak a partra? Aztán emeld a tekinteted az égre, figyeld meg, mit látsz ott! Rajzolj felhőket, szabadon szárnyaló madarkat, vagy akár utazókat szállító repülőgépet… ahogy neked jól esik! Színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok rá!

Remélem, tetszeni fog a 2024 júliusi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a július havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2024 júliusi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?