• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 6 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető januári tervező naptár 2024

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Itt a januári tervező naptár! Kezdődik az új év, amikor valóra válthatod az álmaidat, megvalósíthatod a fogadalmaidat, tanulhatsz és taníthatsz valami újat. Remek alkalom a friss, lendületes indulásra az év eleje!

A januári időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a januári tervező naptárt!

tervező naptár január vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Január az év első hónapja. Sokan ilyenkor kezdenek valami újba. Ez nagyszerű alkalom arra, hogy megindítsd az évet, hogy segíts másoknak valóra váltani az álmaikat a te termékeid vagy szolgáltatásaid segítségével. Igaz, az év végével kiürültek a pénztárcák sok háztartásban, de ha ügyesen szólítod meg a piacod, akkor nem kell feltétlen bevétel-visszaeséssel számolnod. Az akcióknak nem vagyok híve, de okos csomagokkal, jó kommunikációval biztos, hogy célba érhetsz.

Megtervezted már a 2024-es éved? Ha még nem, ne ess kétségbe, még mindig időben vagy. Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

Ebben a hónapban a marketinges dátumokat egy külön bejegyzésben fogom megosztani, mert azt vettem észre, hogy elsikkad az a sok érték, amit hónapról hónapra összegyűjtöttem. Keressétek tehát a januári marketing tervező dátumokat a honlapon! Ha megvannak, illeszd be őket a januári tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Tervezd lendületesen, új erővel a január hónapot!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A januári tervező naptár elkészítésekor mindig nagy a csábítás, hogy nagyon minimalista, absztrakt formákat használjak. Nem volt ez másként idén se, de aztán eszembe jutott, hogy sok helyütt ez még valóban az új év ünneplésének időszaka. A karácsonyfa Vízkeresztig még dísziti az otthonokat, a szilveszteri csillogás kitart akár a hónap közepéig is. Miért ne idézhetném meg a kellemes téli sétát egy hangulatos városban? Ahol a kezedet átmelegíti a meleg teás vagy forralt boros pohár, az ablakokon pedig fel-felcsillanak az új év fényei. Őrizd meg a szívedben ezt a hangulatot, és vidd tovább az év első hónapjaiban, amikor megtapasztalhatod magad is, hogy a fény napról napra lopja magához a sötétségtől a perceket, hogy végül eljöjjön a tavasz.

Most is biztatlak arra, hogy egészítsd ki a rajzot! Töltsd meg a januári tervező naptárt az eseményeken kívül sok-sok rajzzal. Kik járnak ennek a városnak az utcáján? Az kisautók vajon hova igyekeznek? Mivel díszítenél a lampionokon kívül? Gondold tovább, színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2024 januári tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a január havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2024 januári tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?