• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 3 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető januári tervező naptár 2021

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Ha túlvagy a bejglin és a pezsgőn, indul az új év! Az első hónap tervezésében nyújtok most segítséget ezzel a letölthető naptárral.

Ez a január talán változásokat hoz az életünkbe. Elindul a Covid-19 vírus elleni oltás, a 14 év feletti gyerekek, fiatalok visszatérnek az iskolába. Várjuk, hogy beindulhasson a vendéglátás, és egyszer talán majd a turizmus is. Te változtatsz valamin az elmúlt hónaphoz képest?

A januári időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a januári tervező naptárt!

vállalkozói tervező naptár január

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Ezúttal kifejezetten minimalista, absztrakt stílust választottam. Úgy érzem, a múlt év folyamatos változásai, állandó nyüzsgése vagy kényszerű megállásai után egyszerű, letisztult formák segíthetnek most. A színekben visszaköszön a 2021-es év két Pantone színe, a sárga és a szürke. Hangulatában pedig tükröződik az a pillanat, amikor a nap éppen felkel, az ég és a föld tükrözi egymást, s az ember és a táj új reménnyel vág neki az új kezdetnek. (De ha bohókásabb a hangulatod, láthatsz benne akár hóembert a havas lejtő alján.)

Ha még nem készítetted el az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a január havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

(Ingyenes- és előfizetői tagsággal is letölthető tartalom.)
– Van kérdésed a tagsági formákkal kapcsolatban? Keress nyugodtan! –

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?