• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 3 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető februári tervező naptár 2021

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Egyre hosszabbak a nappalok, és bár néha jön még fagy és hó, azért már keresik a párjukat a madarak. A vállalkozók pedig a vevőket. De mit tehetsz azért februárban, hogy több vásárlód legyen?

Természetesen kihasználhatod a Valentin-napot. Nem csak a szerelmesek napja lehet ez, de te is adhatsz kedvességből ajándékot a vevőidnek, vagy meghirdethetsz egy jó kis akciót. Ha tervezed már a kampányaidat, akkor biztos szeretnéd már a naptáradba is beütemezni a feladatokat.

A februári időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a februári tervező naptárt!

februári tervező naptár

 

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Most szakítottam az absztrakt stílussal. Úgy érzem, már szükségünk van egy kis vidámságra. Ráadásul a tavasz is érkezik, a hóvirág már most, februárban ki-kibújik a föld alól. Ha egy virágos gyümölcságat, vagy egy jácint-hagymát beviszel az irodádba, vagy elhelyezel az asztalodon, akkor gyorsan növekedésnek indul. Ez köszön vissza a tervező lapjain is. És persze nem hagyhattam ki az utalást a Valentin-napra se. Nem véletlen a kontúros forma – ha van kedved, akkor színezd ki a körvonalakat.

Ha még nem készítetted el az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a február havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

(Ingyenes- és előfizetői tagsággal is letölthető tartalom.)
– Van kérdésed a tagsági formákkal kapcsolatban? Keress nyugodtan! –

A további tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Kérjük . Még nem előfizető? Csatlakozzon hozzánk!

Vélemény, hozzászólás?