• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 9 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető decemberi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Megérkezett a decemberi tervező naptár! Ez már az év végi lezárás, a céges vagy vállalkozói közösséges vacsorák, egy picit az elmélyedés és a várakozás időszaka. Remek lehetőség, hogy megtervezd a jövő éved, vagy visszatekints az ideire!

A decemberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a decemberi tervező naptárt!

2023 decemberi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

December az év utolsó hónapja. Ha webshopod, könyved, terméked van, akkor biztos, hogy még sok-sok munka vár rád, akár az utolsó pillanatig az ünnepek előtt. Használd ki ezt az időszakot, hogy szép évet zárhass idén! Szolgáltatóként, tanácsadóként talán kevésbé érzed ezt a hajrát, viszont segíthetsz másoknak a következő évre való felkészülésben. Bárhogy is, arra számíthatsz, hogy a két ünnep között inkább pihenős, csöndesebb időszak köszönt rád.

Decemberben mindenképpen el kell már kezdened a jövő éved tervezését. Hidd el, januárban már késő lesz! Ebben segít neked az éves tervező, amit szintén letölhetsz innen, a honlapról.

Ebben a hónapban kevesebb extra dátum van, hiszen az egész hónapot az ünnepekre, az év lezárására való felkészülés jellemzi. Ezt meg lehet élni valódi csendességgel, befelé figyeléssel, várakozással. De lehet, hogy nálad inkább pörgés, lázas készülődés, élénk időszak az év utolsó hónapja.

Az elmúlt években már megszoktuk, hogy ilyenkor mindig van néhány „ledolgozós” szombat, és aztán összeadódik egy hosszabb hétvége, nagyobb szünet. Nos, ez idén teljesen másként lesz. Ha megnézed a naptárat, december 24. vasárnapra esik, így aztán az ezt a napot követő hétfőt és keddet kapjuk meg munkaszüneti napként. Nem kell ledolgozni előtte, vagy utána adódó napokat.

Nézzük a többi vicces, vagy érdekes dátumot, amit felhasználhatsz posztok készítése során, vagy egy-egy akciót is tervezhetsz a segítségükkel. Illeszd be őket a decemberi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

December 3. – advent második vasárnapja, bronzvasárnap

December 5. éjjel – Megérkezik a Mikulás. A gyerekek 6.-án reggel találják meg a csizmájukban az ajándékot.

December 8. – „Tégy úgy, mint egy időutazó” nap. Legalább egy vicces posztot megérdemel a nap.

December 8.-15. – Hanuka

December 10. – advent harmadik vasárnapja, ezüst vasárnap

December 10. – Kórusok világnapja, de figyelj oda, mert Magyarországon ezt máskor ünnepeljük.

December 16. Magyar Kórusok Napja. Nálunk azért esik erre a napra az ünnep, mert Kodály Zoltán ezen a napon született. (Idén lenne 141 éves.)

December 17. – advent negyedik vasárnapja, arany vasárnap

December 22. – a matematika világnapja

December 24. – Szenteste

December 31. – Szilveszter napja, a bulik, a fogadalmak, az év lezárásának ideje.

Azt hiszem, bőségesen jut alkalom arra, hogy feldobd a decemberi kommunikációd. Kérlek, írd meg, melyik neves napot fogod felhasználni akár kampányban, akár a bejegyzéseidnél!

Tervezd lendületesen, új erővel a december hónapot!

HONLAP IDŐPONTFOGLALÁSSAL
VAGY ÓRARENDDEL
Nézd meg a különleges ajánlatom!
CSAK JÚNIUSBAN ELÉRHETŐ!

A decemberi tervező naptár elkészítésekor mindig elfog a karácsonyi hangulat. Még akkor is, amikor egyébként teljesen minimalista, vagy absztrakt stílusban tervezem a környező hónapokat. Egyszerűen lehetetlen ellenállni a csábításnak, az évnek ebben a szakaszában kell a csillogás! A hópelyhek egyike sem egyforma, vagy színben, vagy formában, de különböznek. Legyél te is ilyen csillogóan különböző, csodásan egyedi!

Most is biztatlak arra, hogy egészítsd ki a mintát! Töltsd meg a decemberi tervező naptárt az eseményeken kívül sok-sok rajzzal. Vagy legalább színezd ki az egyes részleteket a magad ízlése szerint. A hópihék közepébe írhatsz gondolatokat. Vagy rajzolhatsz még több kis hópelyhet, csillogó díszeket is akár. Gondold tovább, színezd ki a napjaid! Legyen ez a tervező naptár igazán a tied! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2023 december tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki a december havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 decemberi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?