• Post category:Blog
  • Reading time:6 mins read
You are currently viewing Letölthető decemberi tervező naptár 2022

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Elérkezett az év vége. Tudom, neked még van egy nagy hajtás karácsonyig, aztán persze következik a számvetés, leltározás. A szokásos tervező naptár segít az időbeosztásban, az események és tartalmak időzítésében. Mert ilyenkor mindent a szokásosnál is jobban kell összefésülni.

A decemberi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted a decemberi tervező naptárt!

letölthető tervező naptár december

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Sikerült novemberben növelni a forgalmad? Lett sok-sok vásárlód, vagy új ügyfeled esetleg ajánlatkérésed? Remélem, sikerrel ki tudtad használni az akciós időszakot, és a nagy reklám-zajban azért tudtál fókuszáltan haladni a saját feladataiddal, azokkal a célokkal, amik mind téged, mind a vállalkozásod előre visznek.

Kívánom, hogy a december teljes csillogásban érjen el téged. Adj időt a feltöltődésre, az értékelésre, a mérföldkövek megünneplésére. Sok esemény törnénik ilyenkor, s vállalkozóként még ilyenkor belehúzunk még egyszer, hogy valóban sikeresen zárhassuk az évet. Figyelj oda azért az egészségedre, és ha teheted, a teljesítmény-kényszer helyett állj meg, és csak élvezd a pillanatot.

WEBSHOP KÉSZÍTÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

A decemberi tervező naptár más témában született, mint az őszi társai. Most búcsút mondtam a korábbi boho stílusnak, s helyette egy érdekesebb, geometrikus irányt választottam. Bár ilyenkor nagyon nagy a kísértés, hogy a karácsony jegyében elszaladjak nagyon színes és játékos irányba (ami egyébként ilyenkor szerintem teljesen jogos és megengedett), most mégis megálljt parancsoltam a gyermeki énemnek.

Ez a naptár érdekes, egyenes vonalakra korlátozódik, s mindössze két téma variációját tartalmazza. A szarvasbika fennségesen urallja a téli tájat, míg az ünő kecsesen pillant a szemlélődőre.
Ilyen egyszerű, letisztult módon lásd át te is az éved, s az előtted álló tervező időszakot is! Érdekes egyébként, ezt a tervezőt akár fekete-fehérben is kinyomtathatod, úgy is nagyszerűen fog működni. De ha a színes változat mellett maradsz, akkor is van lehetőséged kiszínezni a formákat, belevinni az egyéniséged ebbe a csodás naptár-oldalba.

Nyomtasd ki a havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is!

Ha szeretnél hosszabb távon tervezni, áttekinteni az éves terveid, akkor ajánlom az éves tervező letöltését is. Ha már megvan, akkor érdemes kitölteni, ha pedig még most osztod be az előtted álló időszakot, akkor különösen örülni fogsz ennek a megoldásnak.

Ami pedig a december havi tervezőt illeti: használjátok örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a tervező. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?