• Post category:Blog
  • Olvasási idő:Olvasási idő: 9 perc
Jelenleg ezt böngészi  Letölthető augusztusi tervező naptár 2023

Segítség a vállalkozói időbeosztáshoz.

Az augusztusi tervező naptár romantikus hangulatot követ. A nyári meleg, a dús illatok még kényeztetnek, de már jól esik készülni az őszi időszakra is. A vállalkozásodban is lassan felváltja az uborkaszezont a nyüzsgés, visszatérnek a vásárlók, ügyfelek a nyaralásból.

Az augusztusi időbeosztáshoz az alábbiakban nyújtok segítséget.

Most letöltheted az augusztusi tervező naptárt!

2023 augusztusi tervező naptár vállalkozóknak

Te használsz nyomtatott naptárt?

Akkor szeretni fogod ezt letölthető tervezőt.

Augusztus már az év nyolcadik hónapja, itt az ideje, hogy minden terved valóra váltsd, és rákapcsolj. Bár még tombol a meleg, és a hónap első felében mindenki nyaral, de augusztus 20. után már nagyban beindul a beiskolázási időszak. Aki eddig nyaralt, az lassan visszatér a szabadságról, de a kikapcsolódások emléke még mindig elkísér minket. Az iskolakezdési kampányokat szépen beidőzítheted az augusztusi naptár segítségével, ha pedig az egész éved terveznéd újra, akkor töltsd le az éves tervezőt.

Augusztusban a legnagyobb ünnepünk az államalapítás ünnepe, ami hagyományosan nagy ünnepségekkel kísért esemény. Idén sajnos hétvégére esik, így hosszú hétvége nem kíséri ezt a dátumot, aki hosszabb szünetre vágyik, az szabadságot kell kivegyen.

Gyűjtöttem még néhány vicces, vagy érdekes dátumot, ezeket felhasználhatod posztok készítése során, vagy egy-egy akciót is tervezhetsz. Illeszd be őket az augusztusi tervező naptár megfelelő rubrikájába!

Augusztus 1. – a forint születésnapja – ünnepeld meg a fizetőeszközünket, és itt az alkalom, hogy koccints a bevételeidre!

Augusztus 1. – az Anyatejes táplálás világnapja – Ez nem egynapos alkalom, amikor támogathatod és segítheted az anyukákat. Augsztus első hete ugyanis a szoptatás világhete, így egy egész héten át ünnepelheted azokat az édesanyákat, akik igyekeznek egészségesen nevelni a kisbabájukat.

Augsztus 9. – az állatkertek napja – A közösségi médiában mindig nagy sikert érnek el az állatos posztok. Most még inkább aktuális, hogy egy-egy fotóval vagy villám-akcióval ünnepeld meg azt a munkát, amit a modern állatkertek végeznek a veszélyeztetett fajok megmentése érdekében.

Augusztus 12. – a fiatalok világnapja / nemzetközi ifjúsági nap – Szólítsd meg a következő nemzedéket! (Pro tipp: a szüleiket is szólítsd meg, hiszen már készülődnek az iskolakezdésre.)

Augusztus 12. – az elefántok világnapja – Nem csak akkor hívhatod fel a figyelmet ezekre a csodálatos állatokra, ha kapcsolódik a témád a környezetvédelemhez. Hiszen az elefántok mindenütt ott vannak: a lakberendezéstől a tanácsadáson át a gyermekmesékig! Biztos, hogy találsz olyan kapcsolódási pontot, amivel feldobhatod a kommunikációd.

Augusztus 13. – a balkezesek világnapja – szólítsd meg a balkezes követőidet! Tudtad, hogy előnyökkel is jár, ha valaki balkezes? Nagyon sok balkezes sokkal kreatívabb, mint jobbkezes társaik.

Augusztus 14. – a barlangászok világnapja – ha úgy érezted, eddig a mélyben voltál, most gyere fel a fényre! De akár egy barlangi mélységű ár-akciót is hirdethetsz… Ahogy éppen kényelmes a vállalkozásodnak!

Augusztus 20. – a szúnyogok világnapja – nos, ha rendhagyó posztot akarsz, akkor a nemzeti ünnepen említsd meg a kis bajkeverő vérszívókat, aztán lesd a kommenteket az oldaladon.

Augusztus 29. – a magyar fotográfia napja – mindenképpen készíts legalább egy szelfit! Egyébként augusztus 19. a fotózás világnapja, ha ekkor posztolsz, használd a #WorldPhotoDay hashtag-et, hogy minél többeket érj el.

Azt hiszem, fucsa és komoly eseményekből bőven jut minden hétre augusztusban. Kérlek, írd meg, melyik neves napot fogod felhasználni akár kampányban, akár a bejegyzéseidnél!

+1 dátum: WordPress frissítés

Augusztus 8.-án érkezik a WordPress 6.3 -as változata, ami az idei évben a második nagyobb frissítés, sok új funkcióval. Ha szeretnél rá frissíteni, előbb mindenképpen kérdezz rá a webesednél, hogy vajon mehet-e már nálad is!

Tervezd hát jó kedvvel, virágokkal, akár romantikus hangulatban az augusztus hónapot!

WEBOLDAL ELEMEZÉS
Nézd meg a különleges ajánlatom!
(időszakosan elérhető)

Amikor készítettem az augusztusi tervező naptárt, magával ragadott ez a vízfesték stílusban készült rózsás minta. Tudom, tudom, nem szoktam ennyire romantikus lenni, nem is tudom, miért szállt meg most ez a hangulat. Később láttam csak, hogy augusztus egyben a „szánj figyelmet a romantikára” hónap is. Mivel véletlenek nincsenek, ezért teljesen kézenfekvő, hogy a rózsák mennyire támogatják ennek a hónapnak a hangulatát. Engedd át magad te is az érzelmeknek, használj bátran színeket, amikor kitöltöd az augusztusi tervező naptárt! És ha elkészül, oszd meg nyugodtan, mutasd meg, te hogy használod, kíváncsi vagyok!

Remélem, tetszeni fog a 2023 augusztusi tervező naptár neked is!

Nyomtasd ki az augusztus havi tervező naptárt, hogy dísze legyen a te naplódnak is! Használd örömmel!

A nyomtatáshoz szükséges információkat emailben küldöm el. Ezért kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot, és máris menni fog az email a tervező naptár letöltéséhez vezető jelszóval.

Remélem, hasznodra lesz a 2023 augusztusi tervező naptár. Kérlek, írd meg hozzászólásban, hogy mire használod!

Vélemény, hozzászólás?