Jelenleg ezt böngészi  Fizetés webshopban felhasználóbarát módon

A webáruházban elérhető fizetési módok kényelmes vásárlást biztosítanak a vásárlóidnak. Ha már több fizetési mód is elérhető a webshopodban, akkor is érdemes figyelni az apró részletekre.

Sok múlhat azon, hogy milyen könnyedén tud vásárolni az ügyfél a webáruházadban. Ilyen lehetőség az is, hogy a Kosár oldalról ne kelljen elnavigálnia, tudjon akár egyből fizetni az oldaladon.

De ugyanilyen fontos az is, hogy még véletlenül se választhasson olyan fizetési lehetőséget, ami adott esetben nem elérhető számára.

Ha már van készpénzes fizetési lehetőség, akkor győződj meg róla, hogy azt csak akkor választhassa a vásárló, ha átvételi módnak is a személyes megjelenést kérte. Ha szeretnéd kiszűrni az utánvéttel vásárlókat, akkor házhozszállítás esetén ne lehessen a készpénzes fizetést választani.

Ez történt ennél a webáruháznál is, ahol egyedi fejlesztésnek köszönhetően csak a megfelelő fizetési módok érhetők el a vásárlók számára:

A tartalom nem elérhető.
A sütik használatát az "Elfogadás" gombra kattintva lehet jóváhagyni.

Itt is érvényes az örök szabály: előbb ismerd meg a vásárlóid igényét! 

Nagyon sok kisvállalkozótól hallottam, hogy az utánvételes fizetéssel csak gondok voltak. A vevő sokszor nem veszi át a csomagot, nem fizet. A futárköltséget viszont ilyenkor is állnia kell valakinek… Ezért nagyon sok bolt már nem szívesen adja meg lehetőségként ezt a fizetési módot.

Ugyanakkor olyan esetet is ismerek, ahol a vásárlások zömét így fizetik a vevők, és ha eltűnne ez a módozat az oldalról, akkor az bevétel-kiesést jelentene.

Ezért érdemes figyelned, kérdezned, adatokat gyűjtened, majd ezekre alapozva elvégezni a szükséges fejlesztéseket a webshopodban.

Nézd meg a különleges ajánlatom (időszakosan elérhető): Webshop készítés akció

Ha szeretnéd, hogy a te üzleted is fejlődjön, akkor kérlek, keress meg az elérhetőségeimen.

Kattints, és töltsd ki az űrlapot: Kapcsolat

 

vásárlói igények webáruházban

Vélemény, hozzászólás?